Zakelijk

Bent u met een groep tussen de 8 en 14 personen en wilt u één of meerdere dagen met uw team, collega’s of vrienden op een ontspannende locatie vergaderen, overleggen, trainen, brainstormen of gewoon samen optrekken in een heisessie dan is Villa Propos een geschikte locatie.

De 12 boxspring bedden kunnen desgewenst eenpersoons of tweepersoons opgemaakt worden, in het souterrain zijn nog 2 slaapbanken aanwezig.

Er is uiteraard wifi aanwezig alsmede digitale televisie op beide etages.

In de ruime woonkamer is voldoende ruimte om een presentatie te geven maar ook in het souterrain is ruimte om in een kleinere groep apart te vergaderen of overleggen. De biljarttafel kan eenvoudig omgebouwd worden tot extra vergadertafel en er zijn voldoende stoelen aanwezig.

Na gedane arbeid kan een ieder zich in zijn kamer terugtrekken en gebruik maken van de whirlpool, stoomdouche, sauna of één van de beide overige douches. Daarna is het tijd voor een gezellige avond met de pooltafel, tafelvoetbal, tafeltennis of zelfs de spelcomputer.

Uiteraard kunt u er ook samen op uit trekken. Direct voor de woning beginnen de fietsroutes (knooppunt 15) en ook diverse wandelroutes bijv. door het tegenoverliggende Spokedam bos. Het recreatiemeer Spokeplas is ook op steenworp afstand.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Direct bij de woning zijn 4 parkeerplaatsen en op 100m afstand een parkeerplaats voor de overige bezoekers.

Noordwolde is goed bereikbaar, de afstand bijvoorbeeld met auto tot Leeuwarden is een half uur, Arnhem of Amersfoort is een goed uur.

Openbaar vervoer: vanaf (Intercity) Station Steenwijk is het 18 minuten met de bus of auto. En de Intercity Utrecht-Centraal – Steenwijk rijdt elk uur in een kleine anderhalf uur.

Buiten de schoolvakanties om kunt u de Villa naar wens één, twee of meer dagen boeken. De bedden worden desgewenst opgemaakt en in samenwerking met lokale horeca kan een ontbijt-, lunch-, of dinerpakket bijgeboekt worden.

Vraag naar speciale 24, 36 of 48 uurs arrangementen.

Ontbijt of lunch? Op http://www.ekoplaza.nl/ – Heerenveen – kunt u zelf voor uw groep uw lunch of ontbijt uit (deels locale) biologische producten samenstellen. Deze worden vervolgens het gewenste dagdeel bij Villa Propos gratis bezorgd.

Teambuilding of lekker samen bezig? Ga naar http://www.forellenvijvershetoosterseveld.nl/ en bekijk de arrangementen zoals Quad rijden, golf, vissen, boogschieten, al dan niet gecombineerd met lunch of barbecue.